ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Koντά με τον Άντονι Τόλιβερ

Koντά με τον Άντονι Τόλιβερ
Ράτσα

Ο Άντονι Τόλιβερ είναι ο εκλεκτός του Ντράγκαν Ράτσα που θα αντικαταστήσει τον Ντάνια Έιμπραμς

Ο Αμερικανός παίκτης (22χρ., υψ 2.03) προέρχεται από το κολλέγιο του Κρέιτον και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον Άρη.
Aπό κει και πέρα ο Ντράγκαν Ράτσα μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς σχολίασε: " Για εμάς είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Πρέπει όμως και θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ σε αυτό το δεύτερο γύρο.

Μετά από αυτό το παιχνίδι έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες κενό για δουλειά αλλά και να κάνουμε μια προσθήκη για ψηλό

".

Για το ντεμπούτο των Καράβολα και Τζόροβιτς απέναντι στον Άρη τόνισε: " Περιμένω να αλλάξει κάτι στην εικόνα και το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε βελτιωμένοι. Άλλωστε κάθε ημέρα προσπαθούμε για αυτό. Υπάρχει άγχος και πίεση αλλά εγώ έχω επιβάλλει την ηρεμία στην προπόνηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά".

Οι "πορτοκαλί", εξάλλου, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: "Δεν είναι εύκολη υπόθεση και ούτε πανελλήνιο φαινόμενο μια ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα μέσα σε λίγα χρόνια με ήθος, Fair play και αξιοπρέπεια να φτάσει και να διατηρηθεί στην Α1 Εθνική του Ελληνικού Μπάσκετ.

Είναι ταυτόχρονα άηθες η κακοπροαίρετη κριτική τόσο εντός όσο εκτός πόλης από όσους αμνήμονες δεν έχουν εικόνα της ομάδας και των πεπραγμένων της. Οι ηθικοί κανόνες επιβάλλουν να εκφράζονται όλες οι γνώμες είτε τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά (όλα τα προηγούμενα χρόνια) είτε δυσμενή (στην παρούσα φάση).

Αναμφίβολα έχουν χαθεί κάποιες «μάχες» αλλά όχι ο «πόλεμος». Και όταν το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη καλό είναι να υπάρχει υπομονή μέχρι το φινάλε ώστε να γίνει ο απολογισμός. Εμείς ευχαριστούμε τις Πατρινές επιχειρήσεις, όλους τους χορηγούς μας και τους φίλους της ομάδας οι οποίοι παραμένουν αταλάντευτα στο πλευρό μας και συνεχίζουμε δυναμικά το δύσκολο αγώνα μας.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ