STOIXIMAN GBL

Κόνιαρης: “Εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα”

μπαλα μπασκετ

Ο Νομικός σύμβουλος της ΕΟΚ Γιώργος Κόνιαρης μίλησε για τον κ. Δέδε που εκπροσωπεί τους παίκτες του Πανοράματος


Ο κ. Δέδες καλυπτόμενος πίσω από του φαρισαϊκού τύπου δηλώσεις του για παράγοντες που καταρρακώνουν το φίλαθλο πνεύμα και δυσφημούν το άθλημα, συνεχίζει για προσωπικούς και μόνο λόγους να προσβάλλει ανενδοίαστα τις αρχές και αξίες και τα νόμιμα συμφέροντα του χώρου του αθλήματος που υπηρετούν οι ανιδιοτελείς αιρετοί παράγοντες των θεσμικών του φορέων, χωρίς την παρουσία των οποίων είναι αδύνατη η λειτουργία του αθλητισμού σε κάθε επίπεδο“, ανέφερε ο κ. Κόνιαρης.



Στη συνέχεια ο νομικός σύμβουλος της ΕΟΚ σχολίασε: ”
Ο κ. Δέδες όμως έχει υποχρέωση να δηλώσει το εάν έχει ενημερώσει τους εντολείς του αθλητές και προπονητή του σωματείου ΑΜΣ Πανόραμα ότι ο μόνο και πλέον ασφαλής τρόπος για την ικανοποίηση των όποιων νομίμων απαιτήσεών τους έναντι του σωματείου αυτού είναι η έγκριση της συγχώνευσης του τμήματος καλαθοσφαίρισής του με το σωματείο ΕΚ Καβάλας, που σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο περί συγχωνεύσεως αθλητικών σωματείων, αλλά και ρητής δήλωσης της ΓΣ του, αναλαμβάνει το βάρος των οικονομικών υποχρεώσεων του τμήματος που απορροφά.




Οι προσφυγές όμως του κ. Δέδε που στρέφονται κατά της ως άνω συγχώνευσης και που θέτουν σε αμφισβήτηση την ικανοποίηση των απαιτήσεων των εντολέων του και ως φαίνεται εξυπηρετούν ξένα προς τους εντολείς του συμφέροντα δεν αφήνουν περιθώρια για τον χαρακτήρα της ενημέρωσής τους.
Την απάντηση όμως αυτή θα υποχρεωθεί ο κ. Δέδες να την δώσει σε κάθε περίπτωση κατά τη συζήτηση της προσφυγής ενώπιον του ΑΣΕΑΔ
“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ