ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Κόλσον: "Μείναμε στο πλάνο μας και βάλαμε μεγάλα σουτ"

Κόλσον: "Μείναμε στο πλάνο μας και βάλαμε μεγάλα σουτ"
PRINT SCREEN

Ο Μπόνζι Κόλσον, που ήταν από τους καταλύτες της νίκης της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην καλή αμυντική δουλειά της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και στα μεγάλα σουτ που πέτυχαν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρέθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους να είναι οκτώ πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό, όμως όχι μόνο μπόρεσε να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης αλλά την άρπαξε στο τέλος, για να επικρατήσει με 91-87 και να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας των πρασίνων με το καλημέρα της σειράς των playoffs της Euroleague.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας του Κάτας έπαιξε ο Μπόνζι Κόλσον που είχε 18 πόντους και 3 ριμπάουντ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να στέκεται στην αμυντική παρουσία της ομάδας του και στα μεγάλα σουτ που πέτυχε.

"Ήταν μία νίκη που την πέτυχε όλη η ομάδα, κάναμε καλύτερη αμυντική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο και μείναμε στο πλάνο μας, μείναμε σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Βάλαμε μεγάλα σουτ", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ