ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κολοσσός - Ολυμπιακός: Η χαρά του Γιάννη Φούφη για την επιστροφή του στα ελληνικά παρκέ

Ο Φούφης με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο στη ζωντανή μετάδοση του SPORT24
Ο Φούφης με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο στη ζωντανή μετάδοση του SPORT24 PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / SPORT24

Ο Γιάννης Φούφης ήταν χαρούμενος για την επιστροφή του στα ελληνικά παρκέ και στην αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε αποκλειστικά από το SPORT24 σε LIVE STREAMING και περιγραφή των Παντελή Βλαχόπουλου και Παντελή Διαμαντόπουλου.

Ο Γιάννης Φούφης επέστρεψε στους ορισμούς σε αναμετρήσεις εντός των ελληνικών συνόρων για την αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Ολυμπιακό, στην οποία οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 94-67 και έδειξε τη χαρά του στη ζωντανή μετάδοση του SPORT24.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φούφης επέστρεψε στους ορισμούς μετά από χρόνια, καθώς η προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ τον έβαλε στο "ψυγείο" μαζί με τους Χριστοδούλου, Γκόντα, Παπαπέτρου και Κορομηλά.

Οι Παπαπέτρου και Κορομήλας επέστρεψαν μετά από λίγο καιρό, με τους Φούφη, Χριστοδούλου και Γκόντα να προσφεύγουν δικαστικά εις βάρος της προηγούμενης διοίκησης. Ο Φούφης επέστρεψε στα παρκέ με τη νέα διοίκηση, ωστόσο οι υπόλοιποι δύο δεν επιστρέφουν, καθώς ξεπέρασαν το όριο ηλικίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ