ΕΛΛΑΔΑ

Ο Φούφης επέστρεψε στους ορισμούς της ΚΕΔ και "σφυρίζει" το Κολοσσός - Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Φούφης
Ο Γιάννης Φούφης INTIME

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε τους διαιτητές της 1ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, βγάζοντας μία είδηση, αφού στον αγώνα του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Γιάννης Φούφης, που βρισκόταν υπό σιωπηρή τιμωρία υπό την προηγούμενη διοίκηση της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Επειτα από χρόνια, ο Σπύρος Φούφης ορίστηκε σε αγώνα ελληνικής διοργάνωσης, αφού θα είναι ένας εκ των τριών διαιτητών του αυριανού (18/9) αγώνα ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί είδηση, αφού ο έμπειρος διαιτητής τελούσε υπό σιωπηρή "τιμωρία" τα τελευταία χρόνια από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ επειδή μαζί με τους Χριστοδούλου, Γκόντα, Παπαπέτρου και Κορομηλά είχαν επιλέξει να διευθύνουν αγώνες στην EuroLeague. Έκτοτε ήταν στον "πάγο", με τους Παπαπέτρου και Κορομηλά σταδιακά να επανέρχονται ωστόσο, με αποτέλεσμα οι Φούφης, Γκόντας και Χριστοδούλου να έχουν προσφύγει δικαστικά εναντίον της προηγούμενης διοίκησης. Η αλλαγή στην ηγεσία της ΕΟΚ ωστόσο και η εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου έμελλε να επαναφέρει στους ορισμούς τον Γιάννη Φούφη, καθώς οι Χριστοδούλου και Γκόντας έχουν ξεπεράσει το όριο ηλικίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές που ορίστηκαν για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου:

Σάββατο 18/9

Καλλιθέας Ρόδου 19.00 Κολοσσός Ρ.- Ολυμπιακός Φούφης-Πιτσίλκας-Τσολάκος (Ξάνθος)

Νεάπολης 17.00 Λάρισα-Άρης Μάνος-Κάρδαρης-Ξενικάκης (Μανασης)

Κυριακή 19/9

Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17.00 Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π. ΤζιοπάνοςΝ.-Ζαχαρής-Παντελίδης (Ελευθεριάδης)

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Ηρακλής Παπαπέτρου-Ανδρικόπουλος-Θεονάς (Ορφανός)

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ