ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την παραμονή του Μπιλλή με το σάουντρακ του Τιτανικού

Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την παραμονή του Μπιλλή με το σάουντρακ του Τιτανικού
PRINTSCREEN

Παίκτης του Κολοσσού θα είναι και την νέα σεζόν ο Σωτήρης Μπιλλής (27 χρονών, 1.98 μέτρα), με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο με διαφορετικό τρόπο, αφού το έκαναν υπό τους ήχους του σάουντρακ του Τιτανικού.

Ο Σωτήρης Μπιλλής (27 χρονών, 1.98 μέτρα) θα φοράει την φανέλα του Κολοσσού για τέταρτη σερί σεζόν. Οι Ροδίτες ανακοίνωσαν την παραμονή του έμπειρου γκαρντ/φόργουορντ και το έκαναν με ιδιαίτερο τρόπο, αφού συνόδεψαν το post στο twitter με ήχους από το "My Heart Will Go On" της Σελίν Ντιόν, που ήταν το σάουντρακ της ταινίας "Τιτανικός".

Ο Μπιλλής φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της ομάδας της Ρόδου την σεζόν 2015/16, πριν αποχωρήσει για τον Πανιώνιο. Ακολούθησε μία ακόμα διετία (2017-2019) και - έπειτα από μία σεζόν στην Καρδίτσα - ήρθε η επιστροφή το καλοκαίρι του 2020, κάτι που σημαίνει ότι ετοιμάζεται για την 7η σεζόν του στην ομάδα.

Την περίοδο 2022/23 ο Μπιλλής είχε 1.3 πόντους και 1.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής.

Μέχρι στιγμής ο Κολοσσός έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Κωστή Γόντικα, του Ντάνιελ Ουτόμι, του Ανδρέα Πετρόπουλου, του Πολ Γιόργκενσεν και του Ιωσήφ Κολοβέρου, καθώς και την παραμονή του Γιάννη Χατζηνικόλα.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ