ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γκάουντλοκ με απίθανο VIDEO

Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γκάουντλοκ με απίθανο VIDEO
PRINTSCREEN

Σπουδαία κίνηση από τον Κολοσσό, που ανακοίνωσε την παραμονή του Άντριου Γκάουντλοκ (36 χρονών, 1.91 μέτρα) για την σεζόν 2024/25 με ένα φανταστικό VIDEO.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ (36 χρονών, 1.91 μέτρα) θα φοράει την φανέλα του Κολοσσού και την σεζόν 2024/25! Οι Ροδίτες προχώρησαν σε μία σπουδαία κίνηση και ανανέωσαν το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ, ανακοινώνοντας τα νέα με ένα επικό VIDEO, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των Bald Brothers.

Σε αυτό λοιπόν εμφανίζεται ο Αμερικανός με την οικογένειά του να ετοιμάζονται για την τελευταία τους μέρα στην Ρόδο, μέχρι που κάποιος τον απαγάγει στο αεροδρόμιο και τον πάει στην μασκότ της ομάδας, τον Κολοσσάρα, όπου τελικά ο Γκάουντλοκ λέει ότι θα μείνει, με την σύζυγό και τα παιδιά του να πανηγυρίζουν.

Την φετινή σεζόν ο Γκάουντλοκ εξελίχθηκε στον ηγέτη του Κολοσσού, έχοντας 15.9 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας της Ρόδου μέχρι την πρώτη 6αδα της Stoiximan Basket League.

Δείτε το απίθανο VIDEO:

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ