EUROBASKET

Κολέ: "Δεν φοβηθήκαμε..."

Κολέ: "Δεν φοβηθήκαμε..."
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βενσάν Κολέ ήταν ανακουφισμένος από την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση και τη νίκη της ομάδας του.

Αποστολή στη Λιθουανία: Γιάννης Φιλέρης

Ο Γάλλος προπονητής δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, που ήταν και ο αρχικός στόχος, όπως ξεκαθάρισε.

Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια η Ελλάδα κέρδιζε στο τέλος, παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος ήταν πίσω στο σκορ και σχολίασε πως ήταν η σειρά της ομάδας του να κάνει κάτι ανάλογο.

"Χαιρόμαστε που κερδίσαμε και έχουμε εξασφαλίσει την παρουσία στο προολυμπιακό τουρνουά, που ήταν ο πρώτος μας στόχος. Έχει μεγάλη σημασία για μένα ο τρόπος που κερδίσαμε. Στο παρελθόν είχαμε εμείς το προβάδισμα σε όλο το ματς και στο τέλος κέρδιζε η Ελλάδα. Φέτος έγινε το αντίθετο" , υπογράμμισε ο Βενσάν Κολέ και συμπλήρωσε:

"Παλέψαμε σε όλο το ματς, δεν τα παρατήσαμε ποτέ, παίξαμε καλή άμυνα και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Ελλάδα έπαιξε πολύ έξυπνα, με ευρωπαϊκό στιλ μπάσκετ. Οι ηγέτες της έπαιξαν πολύ καλά, ο Ζήσης, ο Φώτσης και ο Μπουρούσης. Όμως εμείς ανταποκριθήκαμε καλά, ήμασταν δυνατοί ψυχικά και δεν φοβηθήκαμε με ό,τι έγινε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα".

Από την πλευρά του, ο Φλοράν Πιετρούς τόνισε ότι και η Ελλάδα άξιζε τη νίκη: "Θέλω να πω... ουφ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα προσπάθησε να χαμηλώσει το ρυθμό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, γιατί κάναμε πολύ καλή δουλειά, μείναμε ενωμένοι και φτάσαμε στο στόχο μας. Η Ελλάδα έχει μεγάλη ομάδα κι επίσης άξιζε τη νίκη. Όμως στο μπάσκετ κερδίζει ένας και σήμερα ήμασταν εμείς. Έχουμε πλέον εξασφαλίσει την πρόκριση στο προολυμπιακό, αλλά αφού είμαστε στα ημιτελικά θέλουμε περισσότερα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ