Κλήρωση και βραβεύσεις

Εν μέσω χιλίων μύριων προβλημάτων πραγματοποιείται κι η κλήρωση της Α1! Το βράδυ της Δευτέρας θα μαζευτούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας εκπρόσωποι των 14 ομάδων, για βραβεύσεις και... κληρωτίδες. Το γεγονός ότι εξι ομάδες δεν έχουν καν πιστοποιητικό για συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτό είναι μια άλλη ιστορία!
Πέρα από τις τιμές για τους κορυφαίους της περσινής χρονιάς, θα γίνει κι η παρουσίαση του νέου λογοτύπου της διοργανώτριας αρχής.
Όσο για τις βραβεύσεις; Αναμένεται να χειροκροτηθούν ο πολυτιμότερος παίκτης της περασμένης σεζόν, Μάικ Μπατίστ και τα άλλα μέλη της καλύτερης πεντάδας, δηλαδή οι: Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ντρου Νίκολας και Τζος Τσίλντρες. Το δικό του βραβείο θα λάβει κι ο “προπονητής της χρονιάς” Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά κι ο “καλύτερος νέος παίκτης” ο Νίκος Παππάς.
Το βραβείο ήθους θα καταλήξει στα χέρια των διοικήσεων του Κολοσσού και του Πανελληνίου, που δεν τιμωρήθηκαν καθόλου από τον αθλητικό δικαστή.
Οι ομαδικές τιμές θα έχουν ως… παραλήπτη τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και τον κυπελλούχο Ολυμπιακό.
Η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΤ1.