NBA

Κλίπερς: Περιμένουν τον Χάρελ στην "φούσκα" την επόμενη εβδομάδα

Κλίπερς: Περιμένουν τον Χάρελ στην "φούσκα" την επόμενη εβδομάδα
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Μοντρέζλ Χάρελ αναμένεται να μεταβεί στην "φούσκα" στο Ορλάντο κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα παρευρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του.

Οι Κλίπερς είναι πολύ πιθανό πλέον να έχουν στην διάθεσή τους τον Μοντρέζλ Χάρελ από την επόμενη εβδομάδα. Αυτό ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο Κρις Χέινς του "Yahoo!Sports" κατά την διάρκεια του αγώνα των Κλίπερς με τους Μάβερικς ( νίκη των πρώτων με 126-111).

Σύμφωνα με τον Χέινς, ο Χάρελ αναμένεται να παρευρεθεί στην κηδεία της αγαπημένης του γιαγιάς το Σάββατο (8/8) και κατόπιν κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα να μεταβεί στο Ορλάντο για να εισέλθει στην "φούσκα". Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο Χάρελ υποβάλλεται συχνά σε τεστ κορονοϊού, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Ο Χάρελ απέχει από την "φούσκα" από τις 18 Ιουλίου όταν και αποχώρησε για να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς του, η οποία τελικά απεβίωσε, γεγονός που διέλυσε τον φόργουορντ/σέντερ των Κλίπερς ο οποίος την λάτρευε. Οι Κλίπερς έδειξαν κατανόηση για το θέμα, δίνοντάς του όσο χρόνο χρειάζεται για να πενθήσει.

Την φετινή σεζόν ο Χάρελ έχει 18.6 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ