NBA

Κλείνει στους Σέλτικς ο Σακίλ

Κλείνει στους Σέλτικς ο Σακίλ

Τελικώς ο Σακίλ Ο'Νιλ δεν θα έρθει στην Ευρώπη. Θα μείνει στο ΝΒΑ και, όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Μπόστον Σέλτικς. Κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το ESPN αναφέρουν ότι ο Σακίλ Ο'Νιλ πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Σέλτικς.

Δεν κάνει λόγο για συμφωνία, αλλά αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου αυτή να επιτευχθεί και επικαλείται τόσο τις δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, που είπε πως πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την απόφασή του, όσο και τις φήμες που φούντωσαν τελευταία για τη Βοστόνη. Στο παιχνίδι πάντως είναι και οι Ατλάντα Χοκς, αλλά με λίγες πιθανότητες πια.

Ο ίδιος ο Σακίλ έδωσε μια και καλή τέλος στις όποιες φήμες περί επικείμενης μετακόμισής του στην Ευρώπη: "Ξέρω ότι θα παίζω στου ΝΒΑ του χρόνου. Όχι στην Ευρώπη", είπε και πρόσθεσε: "Θα κάνω γνωστή την απόφασή μου σε κανά δυο μέρες".

Αν κλείσει τελικά στους Σέλτικς, ο Σακίλ δεν θα μπορεί να πάρει πάνω από 1,35 εκ. δολάρια, διότι με βάση τους κανονισμούς τόσα μπορεί να του δώσει η ομάδα της Βοστόνης. Εκτός εάν υπογράψει συμβόλαιο με το Κλίβελαντ και μετά δοθεί στη Βοστόνη, κάτι που αποτελεί συνήθη πρακτική στο ΝΒΑ, ώστε να μπορούν οι παίκτες να πάρουν κάτι παραπάνω. Πέρυσι πάντως ο "Σακ" έπαιρνε 20 εκ. δολάρια στους Καβαλίερς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ