Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

“Κλειδί η άμυνα”

INTIME SPORTS

Ο βοηθός προπονητή της ΦΕΑ, Σπύρος Χρισοβιτσιάνος μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΦΕΑ νίκησε τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Αρη.

Ο Σπύρος Χρισοβιτσιάνος τόνισε: ” Σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ καλή τακτική. Κάναμε κάποια λάθη αλλά ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Για παράδειγμα η Μάζιτς σκόραρε μεν 12 πόντους αλλά τους έβαλε… αγκομαχώντας“.

Στη συνέχεια πρόσθεσε μεταξύ άλλων: ” Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε προβλήματα στη ρακέτα και ό,τι έκανε, το έκανε από την περιφέρεια. Στα εκτός έδρας παιχνίδια, ειδικά σε αυτά που γίνονται στην Αθήνα, τα κορίτσια δεν έχουν άγχος και παίζουν πιο ελεύθερα.

Δουλεύουμε πάρα πολύ μέσα στην εβδομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Κάθε φορά που μπαίνουμε δυνατά και έχουμε καθαρό μυαλό, συνήθως το παιχνίδι ”έρχεται” σε εμάς. Το ίδιο συνέβη κόντρα στον Πανιώνιο“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ