“Κίτρινη” η Duomo

Μια ημέρα πριν το τζάμπολ και το Μιλάνο βάφτηκε κίτρινο. Οι φίλοι της Μακάμπι έχουν καταλάβει την πόλη και έχουν δώσει ξεχωριστό χρώμα στον ιταλικό βορρά (video).
Αποστολή στο Μιλάνο: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Ήδη στο Μιλάνο βρίσκονται χιλιάδες Ισραηλινοί, που δίνουν και πάλι δυναμικό παρών, όπως άλλωστε συνηθίζουν στα μεγάλα ραντεβού.
Εξαλλου κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην τελευταία τους εμφάνιση σε φάιναλ-φορ, το 2011 στη Βαρκελώνη, όταν είχαν ταξιδέψει χιλιάδες φίλοι της “ομάδας του λαού”, έστω κι αν δεν είχαν εξασφαλίσει κάποιο εισιτήριο για τα παιχνίδια.
Στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Duomo, οι οπαδοί της Μακάμπι έστησαν το δικό τους πάρτι. Την ώρα που άλλοι έκαναν τις βόλτες τους, έτρωγαν τα παγωτά τους και έκαναν τα ψώνια τους, αρκετοί είχαν μαζευτεί στο μέσο της πλατείας και φώναζαν για ώρες συνθήματα υπέρ της Μακάμπι.