NBA

Κιριλένκο αντί... Γιασικεβίτσιους

Basketball  EURO 2007  in Spanien 
Palma de Mallorca (ESP) 05.09.2007
Germany - Lithuania
Deutschland (GER) - Litauen (LTU)
Sarunas Jasikevicius geht alleine durch die komplette Deutsche Mannschaft
Foto: Camera4

Die Persoenlichkeitsrechte abgebildeter Personen sind vom Verwender selbst zu klaeren!
Γιασικεβίτσιους Γερμανια CAMERA4

Φήμες κάνουν λόγο για ανταλλαγή των Χάριγκτον-Γιασικεβίτσιους για τον Αντρέι Κιριλένκο

Ο "AK47" δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του, αλλά περισσότερο από τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Τζέρι Σλόαν. Η... κόντρα κρατάει αρκετούς μήνες, μόνο που τώρα κορυφώνεται.
Ο Κιριλένκο, με νωπές τις μνήμες από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας με τη φανέλα της Ρωσίας, ζήτησε να φύγει και μάλιστα οι πρώτες φήμες εμπλέκουν τους Ουόριορς, που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τον Αλ Χάριγκτον και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Ο "Σάρας" δεν έχει... χώρο στο Γκόλντεν Στέιτ κι είναι λογικό να θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ίσως αυτό το κάπου να είναι η Αθήνα, με τις ελληνικές πληροφορίες να αναφέρουν με βεβαιότητα για συμφωνία του Λιθουανού σούπερ-σταρ με τον Παναθηναϊκό.

Οι Αμερικάνοι, όμως, θεωρούν πως η πρώτη επιλογή του Γιασικεβίτσιους είναι το ΝΒΑ.

Αυτό έγραψε ο Τιμ Καβακάμι από την εφημερίδα "Mercury News": "Θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο των 4 εκ. δολαρίων που είχε υπογράψει πριν μερικούς μήνες. Δεν είναι σαφές αν θέλει να μείνει στην Ευρώπη.

Το πιο πιθανό είναι να γίνει ανταλλαγή σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Μαζί με το συμβόλαιο του. Αν μείνει στους Ουόριορς θα είναι ο 12ος παίκτης"

.

Που είναι ο Σάρας;

Στο μεταξύ η εφημερίδα "Goal" αναφέρει ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται από την Τετάρτη στη χώρα μας. Ωστόσο είναι γνωστό ότι η Αθήνα είναι συνηθισμένος τόπος... διακοπών για τον Λιθουανό πλέι-μέικερ.










TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ