ΜΠΑΣΚΕΤ

Κι όμως δεν αποφάσισε ο Μαυροειδής!

Κι όμως δεν αποφάσισε ο Μαυροειδής!

Γράψτε άκυρο προς το παρόν! Όπως αφήνει να διαρρεύσει η πλευρά του Δημήτρη Μαυροειδή, οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, επιφυλασσομένη να ενημερώσει πρώτα τις ενδιαφερόμενες ομάδες

Η ε ίδηση κυκλοφόρησε το πρωί σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Μαυροειδής αποφάσισε να πει "όχι" στον Παναθηναϊκό, άρα ετοιμάζεται να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι μέχρι στιγμής ο διεθνής σέντερ δεν έχει ...αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Τουλάχιστον αυτό διατείνεται η πλευρά του παίκτη, η οποία μάλιστα διατείνεται πως "θα ενημερώσουμε πρώτα τις ομάδες"

Ο εκπρόσωπος του παίκτη δεν έκρυψε την έκπληξή του για την "διαρροή", έστω κι αν σε αυτές τις περιπτώσεις΄ισχύει και το όπου "υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

Με βάση όμως τα λεγόμενα της πλευράς του 27χρονου μπασκετμπολίστα, που φέτος με την Μπιλμπάο είχε 3.5π και 3.5ρ σε 29 αγώνες της ACB, οριστική απόφαση ακόμη δεν έχει ληφθεί.

Κάτι τέτοιο θα συμβεί εντός της ημέρας. Ίσως να είναι και μια κίνηση στρατηγικής απ΄όλους τους εμπλεκόμενους. Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι από τον Ολυμπιακό τονιζόταν πως δεν "υπάρχει ενημέρωση για την οριστική απόφαση του παίκτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ