ΑΕΚ

Κι ο Αλιμπέγκοβιτς στη λίστα

Το όνομα του Τέομαν Αλιμπέγκοβιτς προστέθηκε σε αυτό των Σάκοτα-Πεδουλάκη για τη θέση του Κορωνιού

Ο λόγος για τον Τέομαν Αλιμπέγκοβιτς, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η μεγάλη δόξα του σλοβένικου μπάσκετ (σ.σ αν και γεννημένος στη Βοσνία) έχει αφιερωθεί στην προπονητική, αρχικά στην Ούντινε και στη συνέχεια στη Σκαφάτι. Στον πάγκο της τελευταίας βρίσκεται ακόμη και τώρα, έστω κι αν θέλει να αποχωρήσει λόγω του... ιδιόρρυθμου προέδρου της.

Την ώρα που η διοίκηση ψάχνει τον προπονητή που θα πάρει τη θέση του... Δημήτρη Πρίφτη (ο εορτάζον θα κοουτσάρει την Κυριακή), οι παίκτες προετοιμάζονται για το ματς με την Ολυμπιάδα Πατρών.

Εκτός των άλλων υπάρχουν και αρκετά μικροπροβλήματα (Σι, Σιούτης και Έιβερι), αλλά ουσιαστικά οι μοναδικοί παίκτες που θα μείνουν λογικά εκτός 12άδας είναι οι Παπανικολάου και Σι.

Τέλος ο Κώστας Χαρίσης (όπως κι ο Άγγελος Τσάμης) θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Αναφερόμενος στην αναμέτρηση -σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ- τόνισε: "Για μας το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα αποτελεί μονόδρομος. Σίγουρα, δεν μπήκαμε με το …δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο, τα περιθώρια για εμάς πλέον, έχουν στενέψει.

Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και πειθαρχία, ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη μέσα σε ένα άδειο γήπεδο λόγω της τιμωρίας που μας επιβλήθηκε. Η Ολυμπιάδα, από την άλλη πλευρά, είναι μια νέα ομάδα γι’ αυτό και πρέπει να εμφανιστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί"

.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ