NBA

Κερ για τον Γκριν: "Να βοηθήσουμε τον Ντρέιμοντ, να του δώσουμε μία ευκαιρία να αλλάξει"

Κερ για τον Γκριν: "Να βοηθήσουμε τον Ντρέιμοντ, να του δώσουμε μία ευκαιρία να αλλάξει"
PRINTSCREEN

Ο Ντρέιμοντ Γκριν τιμωρήθηκε από το NBA και θα απουσιάζει από τους αγώνες για άγνωστο χρονικό διάστημα και ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μίλησε για τον παίκτη του, τονίζοντας ότι χρειάζεται βοήθεια και μία ευκαιρία να αλλάξει.

Μετά το χτύπημα του Ντρέιμοντ Γκριν στον Γιουσούφ Νούρκιτς το NBA πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον παίκτη των Γουόριορς, θέτοντάς τον εκτός επ' αόριστον εξαιτίας των αντιαθλητικών ενεργειών του.

Ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, μίλησε για τον αθλητή του μετά το παιχνίδι των "πολεμιστών" κόντρα στους Κλίπερς και τόνισε πως ο Γκριν χρειάζεται βοήθεια, αλλά και την ευκαιρία να αλλάξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Νομίζω ότι η τιμωρία βγάζει νόημα. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από το μπάσκετ. Είναι για να βοηθήσουμε τον Ντρέιμοντ, νομίζω ότι είναι μία ευκαιρία για τον Ντρέιμοντ να απομακρυνθεί και να κάνει μία αλλαγή στην προσέγγισή του για τη ζωή. Και αυτό δεν είναι κάτι που το κάνεις εύκολα. Η απάντηση είναι να βοηθήσουμε τον Ντρέιμοντ, να του δώσουμε τη βοήθεια που χρειάζεται, να του δώσουμε μία ευκαιρία να αλλάξει.

Δεν θα βοηθήσει μόνο αυτόν, θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά θα τον βοηθήσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Έχει να κάνει με τη ζωή του. Πρόκειται για κάποιον που πιστεύω, κάποιον που ξέρω μία δεκαετία, κάποιον που αγαπώ για την πίστη του, τη δέσμευσή του, το πάθος, την αγάπη του για τους συμπαίκτες του, τους φίλους του, την οικογένειά του. Προσπαθώ να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο, επειδή εκείνος που άρπαξε τον Ρούντι, εκείνος που χτύπησε τον Τζόρνταν (σ.σ. Πουλ) πέρυσι, εκείνος είναι ο τύπος που πρέπει να αλλάξει και το ξέρει. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται την ευκαιρία να αλλάξει".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ