NBA

Κέμπα Γουόκερ: "Επιτέλους, δεν πονάω, δεν θυμάμαι καν πότε ένιωσα ξανά έτσι"

Ο Κέμπα Γουόκερ των Σέλτικς
Ο Κέμπα Γουόκερ των Σέλτικς Ⓒ 2021 MICHAEL DWYER /ASSOCIATED PRESS

Ο Κέμπα Γουόκερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στο αριστερό γόνατο, λέγοντας ότι για πρώτη φορά έπειτα από μήνες δεν πονάει.

Ανακούφιση. Αυτό είναι το συναίσθημα που αισθάνεται ο Κέμπα Γουόκερ πλέον. Ο λόγος; Αυτό που καμία φορά θεωρεί ο κόσμος δεδομένο, αλλά για αυτόν δεν ήταν για πολύ καιρό: Πλέον, δεν πονάει στο αριστερό του γόνατο.

Ο σταρ των Σέλτικς έκανε το φετινό του ντεμπούτο στην βαριά ήττα από τους Νικς (75-105) και μετά τον αγώνα δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ότι επέστρεψε και - κυρίως - δεν πονούσε πλέον.

"Ένιωσα άνετα κάνοντας τις κινήσεις μου. Δεν πονούσα στο γόνατο, κάτι που είχα να συμβεί πάρα πολύ καιρό" δήλωσε αρχικά ο Γουόκερ, για να προσθέσει: "Είναι λίγο... περίεργο το να μην πονάω, αν αυτό που λέω έχει λογική. Είναι περίεργο επειδή πονούσα για πάρα πολύ καιρό, οπότε είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος".

Κλείνοντας, ο Γουόκερ τόνισε: "Δεν θυμάμαι καν πότε ένιωσα ξανά υγιής. Κάποια στιγμή είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο πνευματικά που σκεφτόμουν μόνο το γόνατό μου. Σε κάθε βήμα που έκανα, σε κάθε κίνηση. Σκεφτόμουν ότι ήθελα να επιχειρήσω step back σουτ και το πρώτο που ερχόταν στο μυαλό μου ήταν ότι ''αυτό θα πονέσει'. Δεν ανησυχούσα καν για το αν θα ευστοχήσω στο σουτ, σκεφτόμουν μόνο τον πόνο. Όχι πια όμως".

ⓒ 2021 Michael Dwyer /Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ