FIBA WORLD CUP

Καζλάουσκας: "Λέει βλακείες ο Μπλατ"

Καζλάουσκας: "Λέει βλακείες ο Μπλατ"
INTIME SPORTS

"Βλακείες" χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Μπλατ ο Γιόνας Καζλάουσκας μιλώντας στους Έλληνες δημοσιογράφους μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύποτ.

Στη Συνέντευξη Τύπου, ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν έκανε κάποιο σχόλιο λέγοντας ρωτήστε τον ίδιο τον Μπλατ, ωστόσο μετά το τέλος της μιλώντας στους Έλληνες δημοσιογράφους... ξεσπάθωσε.

"Γιατί δεν λέει κανείς ότι παίξαμε άσχημα με την Τουρκία ή ότι πέρσι χάσαμε από τη Ρωσία;", αναρωτήθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε σε ακόμα πιο έντονο ύφος:

" Ίσως ο Μπλατ να ήθελε να χάσει γι' αυτό και λέει βλακείες. Δεν είναι σωστό αυτό, αλλά αν ήθελε μπορούσε να έρθει πριν το παιχνίδι και να μας έλεγε ότι ήθελε να χάσει. Κανείς προπονητής δεν θέλει να χάνει. Αυτό είναι το σίγουρο".

Συνεχίζοντας, ο Καζλάουσκας επισήμανε το αυτονόητο: "Βέβαια δεν είμαστε μέσα στο μυαλό κτων παικτών για να ξέρουμε τι σκέφτονται. Δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι διαλέξαμε αντίπαλο γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτή την ώρα που μιλάμε κόντρα σε ποιον θα παίξουμε το Σάββατο".

Πάντως για να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα υποστήριξε πως: "Οι προπονητές και η Ομοσπονδία προσπάθησαν να πιέσουν τους παίκτες για να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Ο προπονητής έχει πάντα πίεση. Είχαμε και με την Τουρκία".

Νωρίτερα, ο Γιόνας Καζλάουσκας είχε πει στη συνέντευξη Τύπου: "Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Είχαμε αστοχία στα τρίποντα και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ. Τι πάει να πει ότι δεν σεβόμαστε τον κόσμο; Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου. Ψάχνετε να βρείτε κάτι που δεν υπάρχει. Όλα τα άλλα είναι ανοησίες".

Διαμαντίδης: "Δεν μπορεί να μας μειώνει"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαμαντίδης θέλησε να απαντήσει στον Μπλατ ο οποίος άφησε υπόνοιες για την ελληνική ομάδα ότι έκατσε και έχασε. " Κοιτάμε την ομάδα μας και πως θα γίνουμε καλύτεροι. Κάνοιυμε μια τρομερή προσπάθεια και θέλουμε να κατακτήσουμε κάποια πράγματα στην Τουρκία.

Δεν μπορεί να μας μειώνει με αυτό τον τρόπο ο κόουτς Μπλατ, κάνει λάθος. Έχουμε ένα στόχο και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τον πετύχουμε".


Αναφορικά με το ματς, ο άσος του Παναθηναϊκού σχολίασε: "Σήμερα δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά. Κάποια στιγμή πιάσαμε την ομάδα της Ρωσίας, στο δεύτερο μέρος ξέφυγαν αρκετά και στο τέλος προσπαθήσαμε να τους πιάσουμε, χωρίς να τα καταφέρουμε".

Αμφίβολος ο Φώτσης για το Σάββατο

Ο αρχηγός της Εθνικής δεν αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στους Ρώσους καθώς τραυματίστηκε στο πόδι του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καζλάουσκας είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε ότι το πόδι του Έλληνα φόργουορντ είναι πρησμένο και ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στον επόμενο κρίσιμο αγώνα της στη φάση των "16". " Δεν ξέρουμε αν θα παίξει στο επόμενο ματς ο Φώτσης", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Τέλος, από την πλευρά του ο Αλεξέι Ζουκανένκο δήλωσε για το ματς: " Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, συγκεντρωμένοι και φτάσαμε στη νίκη. Το κλειδί για τη νίκη μας ήταν η υπεροχή μας στα ριμπάουντ και η πολύ καλή χρησιμοποίηση του πικ εν ρολ στην επίθεση".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ