Καζλάουσκας: “Προσοχή στο σουτ!”

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την ΚΚ Ζάγκρεμπ. Διαβάστε αναλυτικά (videos).
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει εντός έδρας (αύριο, 7/12, 18:15) την ΚΚ Ζάγκρεμπ σε μία φαινομενικά εύκολη αποστολή για τους παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας.
Ο Λιθουανός τεχνικός, πάντως τόνισε ότι οι πρωταθλητές Κροατίας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση οι αθλητές του να τους υποτιμήσουν.
” Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ. Όμως, από εκείνο το ματς οι αντίπαλοι μας βελτιώθηκαν και σημείωσαν δύο νίκες στην Ευρωλίγκα που μας λένε πολλά.
Θα ήταν μεγάλο λάθος να πιστέψουμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα, όπως στην Κροατία. Θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή στους σουτέρ τους, διότι οι ΚΚ Ζάγκρεμπ σουτάρει πολύ καλά“.
Σβεντ: “Κλειδί” η άμυνα”
Ο Αλεξέι Σβεντ ανέφερε για την αναμέτρηση κόντρα στην ΚΚ Ζάγκρεμπ: ” Το στοιχείο που μας οδήγησε στη νίκη στο πρώτο ματς ήταν ότι παίξαμε συγκεντρωμένα για 40 λεπτά. Η άμυνα θα είναι το “κλειδί” ξανά. Πέτυχαν μόνο 47 πόντους στην έδρα τους“.
Μπάμπεργκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας…
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζαλγκίρις…