NBA

Καβαλίερς και Ρούμπιο ξεκίνησαν συζητήσεις: Δεν γυρίζει στο Κλίβελαντ ο Ισπανός

Καβαλίερς και Ρούμπιο ξεκίνησαν συζητήσεις: Δεν γυρίζει στο Κλίβελαντ ο Ισπανός
2021 AP PHOTO/TONY DEJAK

Σε συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας τους βρίσκονται Κλίβελαντ Καβαλίερς και Ρίκι Ρούμπιο.

Στα 33 του χρόνια, ο Ρίκι Ρούμπιο παραμένει εδώ και αρκετούς μήνες μακριά από τα παρκέ. Δεν έχει ανακοινώσει την οριστική αποχώρησή του από το μπάσκετ, ωστόσο έχει πει ότι χρειάζεται τον χρόνο του για να ανακτήσει την ψυχική του υγεία, με τους Καβαλίερς να ξεκινούν συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ώστε να προχωρήσουν και οι δύο πλευρές προς τα εμπρός.

Όπως αναφέρει το Athletic, στο Κλίβελαντ χρειάζονται ένα roster spot και από τη στιγμή που ο Ρούμπιο δεν σκοπεύει να γυρίσει στο Οχάιο και στο NBA, αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, θέλουν να ανοίξουν αυτό που κρατάει ο Ισπανός γκαρντ. Ο Ρίκι έχει 10.8 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 7.4 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά 29.6 λεπτά σε 698 αγώνες κανονικών περιόδων με Μινεσότα, Γιούτα, Φοίνιξ και Κλίβελαντ.

Η απώλεια του Ντάριους Γκάρλαντ (κάταγμα στο σαγόνι) είναι πολύ σημαντική και στο Κλίβελαντ προσπαθούν να βρουν έναν παίκτη που θα λειτουργήσει ως "μπάλωμα" μέχρι ο βασικός τους πόιντ γκαρντ να επιστρέψει στη δράση. Όταν και αν αποδεσμευθεί ο Ρούμπιο, θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του, αν φυσικά τον ενδιαφέρει να γυρίσει στα παρκέ. Οι φήμες περί επανασύνδεσης με τη Μπανταλόνα ή με τη Μπαρτσελόνα δεν έχουν σταματήσει εδώ και πολλούς μήνες.

TAGS NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ