THE SHOW MUST GO ON LIVE

Καβαλιεράτος στο Show Must Go On Live: "Φαβορί ο Φαλ, αλλά και ο Ταρίκ Μπλακ έχει τις πιθανότητές του στον Ολυμπιακό"

Ο Ταρίκ Μπλάκ με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Ο Ταρίκ Μπλάκ με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης EUROKINISSI

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος ξεκαθάρισε στο Show Must Go On Live της Πέμπτης (3/6) πως ο Μουστάφα Φαλ είναι το φαβορί για τη θέση του σέντερ στον Ολυμπιακό στους ψηλούς, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει και στα υπόψιν βρίσκεται και ο Ταρίκ Μπλακ της Ζενίτ που έχει αρκετές πιθανότητες.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να εξετάζει τις επιλογές του για τη νέα σεζόν στην EuroLeague και να κοιτάει την αγορά για τις καλύτερες πιθανές επιλογές. Με κάποιους παίκτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, όπως ο σέντερ Μουσταφά Φαλ, ενώ κάποιοι άλλοι συγκεντρώνουν πιθανότητες χωρίς να είναι όμως προτεραιότητα για τους Πειραιώτες.

Τις πιθανότητες που έχει ο Ταρίκ Μπλάκ στον Ολυμπιακό ανέλυσε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στο Show Must Go On Live της Πέμπτης (3/6), λέγοντας πως ο ψηλός της Ζενίτ δεν είναι το μεγάλο φαβορί αλλά συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες. Από την άλλη η περίπτωση του Χίλιαρντ είναι και εκείνη ένα εναλλακτικό σχέδιο, ενώ ο Γκος ετοιμάζεται να πάει στη Ρεάλ με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό.

"Ο Φαλ δεν είναι ο μόνος, δεν έχει υπογράψει, παρά το γεγονός ότι οι επαφές είναι προχωρημένες. Αν δεν μπουν οι υπογραφές και ανακοινωθεί, τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί, αλλά έχει πολλές πιθανότητες ακόμα και τώρα ο Ταρίκ Μπλακ, ο Αμερικανός που έχει πολλούς υποστηρικτές στον Ολυμπιακό και ίσως να προτιμήσουν τελικά και αυτόν. Δεν λέω ότι είναι φαβορί ο Μπλακ αλλά έχει και αυτός τις πιθανότητές του. Φαλ και στο βάθος Μπλακ, οι πιθανότητες είναι 70-30. Φαλ, Μάρτιν και Λιβιό. Αν μπει ο Ολυμπιακός στη διαδικασία να πάρει τον "δεινόσαυρο" που λέμε δεν θα έχει τρίτο σέντερ όπως είχε τον Κουφό, που ήθελα εγώ. Ο Κουφός δεν μένει στον Ολυμπιακό, χάλασε το σενάριό μου. Νωρίς είναι ακόμα.

Αναφορικά με τον Χίλιαρντ είχα πει πως δεν είναι προτεραιότητα. Ο Ντόρσει που έχεις πει εσύ τόσο καιρό παραμένει ο νούμερο ένα, είναι στο βάθος ο Χίλιαρντ. Δεν έχει υπογράψει γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αλλά έχει πιθανότητες.

Ο Γκος για τον οποίο λέμε για καιρό, δεν πήγε για τα λεφτά στη Ρεάλ. Με λιγότερα λεφτά από αυτά που του έδινε ο Ολυμπιακός, θα πάει ο Γκος στην Ρεάλ, όσο και αν φαίνεται απίστευτο. Ίσως είναι για το πρωτάθλημα, ίσως του ταιριάζει περισσότερο το πρωτάθλημα στην Ισπανία, ίσως είναι γιατί ο Γκος θεωρεί ότι με τον Σλούκα δεν θα μπορεί να ταιριάξει, γιατί τα κοιτάζουν και αυτά οι παίκτες. Από τη στιγμή που βρίσκεται ο Σλούκας στον Ολυμπιακό ίσως να μην ταιριάζει ο Γκος, εγώ νομίζω ότι παίζει ρόλο και αυτό, πώς ταιριάζουν οι παίκτες μεταξύ τους".

Δείτε ολόκληρο το Show Must Go On της Πέμπτης (3/6)

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ