ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθαρά όλα τα τεστ στον Παναθηναϊκό μετά από το ματς με τη Χίμκι

Ο Παπαπέτρου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χίμκι
EUROKINISSI

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ στον Παναθηναϊκό, δυο μέρες μετά από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Χίμκι που είχε τρία κρούσματα κορονοϊού.

Η ανησυχία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν έντονη, από τη στιγμή που βρέθηκαν τρεις παίκτες της Χίμκι θετικοί στον κορονοϊό. Η αποστολή των πράσινων έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου (3/10) μετά από ταξίδι 16 ωρών και την Κυριακή (4/10) άπαντες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αρνητικά για όλους.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι προπονητικό team και παίκτες είναι υγιείς, καθώς πολλές φορές τα συμπτώματα εμφανίζονται αρκετές ημέρες μετά. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει λόγος για να σταματήσουν οι προπονήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν κανονικά από τη Δευτέρα εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (9/10 στις 21:00) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τα τεστ θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, με την ελπίδα ο κορονοϊός να μην έχει επισκεφθεί την ομάδα αν και η κατάσταση σε όλη την Ευρώπη είναι πολύ δύσκολη και άπαντες είναι συνειδητοποιημένοι για τον κίνδυνο που υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει απ' ό,τι φαίνεται για πολλούς μήνες ακόμη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ