ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι"

Ο Κάτας σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές
Ο Κάτας σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας δεν είχε πολλά να πει μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές, στάθηκε όμως στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε πολλά προβλήματα στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μόνο ανταγωνιστικός δεν ήταν απέναντι στην Αναντολού Εφές, η οποία κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση, παρά το γεγονός πως έπαιξε στο ρελαντί. Όπως είναι λογικό, ο Όντεντ Κάτας δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος ούτε στο ελάχιστο για όσα έδειξαν οι παίκτες του επί τουρκικού εδάφους, με τον 46χρονο τεχνικό να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα:

"Για να μπορείς να κερδίσεις μια ομάδα σσαν την Αναντολού Εφές, ειδικά εδώ, πρέπει να είσαι τέλειος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είχαμε προβλήματα στην επίθεση, στην άμυνα ξεκινήσαμε άσχημα, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ. Μετά όταν καλείσαι να κυνηγήσεις μια τέτοια ομάδα, δεν είναι εύκολο. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι, αλλά δεδομένα αξίζουν συγχαρητήρια στην Αναντολού Εφές για τον τρόπο που αποδίδει. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς στην άμυνα και το πώς ελέγχουμε τον ρυθμό, όπως επίσης στο πώς κατευθύνουμε τις κατοχές μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ