ΑΡΗΣ

Καστρίτης: "Το επίπεδο του EuroCup είναι πάρα πολύ υψηλό"

Καστρίτης: "Το επίπεδο του EuroCup είναι πάρα πολύ υψηλό"
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Ο Άρης επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σήμερα (7/7), έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στον Β' Όμιλο του EuroCup.

Ο Άρης έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο EuroCup της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο τεχνικός των "κίτρινων", Γιάννης Καστρίτης, σχολίασε την κλήρωση και τον όμιλο που βρέθηκε η ομάδα του.

Συγκεκριμένα οι ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι οι εξής: Γκραν Κανάρια, Μπουντούτσνοστ, Ουλμ, Μπουργκ, Τουρκ Τέλεκομ, Λιετκαμπέλις, Τρέντο, Σλασκ και Κλουζ Ναπόκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που η ομάδα επιστρέφει σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και δη το EuroCup, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας της. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η χρονιά και να βρεθούμε στο γήπεδο, όπου θα αντιμετωπίσουμε ομάδες από το πολύ υψηλό επίπεδο της Ευρώπης.

Μέχρι τότε, φυσικά, προέχει να χτίσουμε το ρόστερ μας και από εκεί και πέρα να μπούμε όλοι μαζί στο γήπεδο, με υγεία και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε στο ξεκίνημα της χρονιάς να είμαστε πανέτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.

Σχετικά με την κλήρωση, προφανώς είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε, αφού όλες οι ομάδες βρίσκονται σε φάση ανοικοδόμησης αυτήν την περίοδο. Ξέρουμε ότι μιλάμε για EuroCup, τον προθάλαμο της Euroleague, άρα καταλαβαίνουμε ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό.

Στον όμιλό μας βρίσκονται οι δύο ομάδες που έπαιξαν στον περσινό τελικό της διοργάνωσης, η Γκραν Κανάρια και η Τουρκ Τελεκόμ, αλλά και ομάδες που είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους, όπως η Ουλμ στη Γερμανία και η Κλουζ στη Ρουμανία.

Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στον θεσμό. Εμείς συνεχίζουμε την πολύ σκληρή δουλειά που ξεκινήσαμε, για την επόμενη σεζόν σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να είμαστε πανέτοιμοι για να ανταποκριθούμε τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Basket League".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ