ΑΡΗΣ

Καστρίτης: "Κόσμος και ψυχή έδωσαν στον Άρη αυτή την νίκη"

Καστρίτης: "Κόσμος και ψυχή έδωσαν στον Άρη αυτή την νίκη"
EUROKINISSI

Στην ώθηση που έδωσαν οι οπαδοί στους παίκτες του στάθηκε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μετά από την νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή στην παράταση.

Ενθουσιασμένος από την νίκη επί του Ηρακλή στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο Γιάννης Καστρίτης αποθέωσε τους παίκτες του, αλλά και τον κόσμο που δημιούργησε μια πράγματι καταπληκτική ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Ηταν συγκλονιστικό αυτό που έγινε σήμερα. Ο συνδυασμός κόσμου και ψυχής, μας οδήγησε σε αυτή τη σημαντική νίκη" ήταν η πρώτη δήλωση του προπονητή των κιτρινόμαυρων.

"Δεν έχει ουσία να αναλύσω τακτικά κομμάτια. Θα πω κάτι που αναφέρω μετά από νίκες. Αν αφαιρέσεις από μία ομάδα τέσσερις περιφερειακούς, δύσκολα θα ανταποκριθεί σε βάθος χρόνου. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από τις σημαντικές νίκες που έχουμε πετύχει. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται ψυχή και καρδιά. Τα παιδιά αντιλήφθηκαν ποια ομάδα εκπροσωπούν. Μετά από το ματς, είδα ανθρώπους από το σταφ να κλαίνε. Κάθε μέρα δουλεύουμε με μεγάλη πνευματική πίεση. Η διακοπή είναι βάλσαμο, ώστε να βελτιωθούμε και να δείξουμε πράγματα. Ισως ακούγονται υπερβολικά αυτά, όμως για εμάς ήταν τελικός" πρόσθεσε ο Καστρίτης.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ