ΑΡΗΣ

Καστλ: "Τηρώ το συμβόλαιό μου"

Καστλ: "Τηρώ το συμβόλαιό μου"
Καστλ

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Άρη, εξέφρασε ο Τέρελ Καστλ

Αρχικά, ο Αμερικανός, μίλησε για τις κινήσεις της διοίκησης και την αντικατάστασή του στο ελληνικό Πρωτάθλημα: " Είναι απόφαση της διοίκησης. Δεν σημαίνει ότι είναι λάθος, ούτε ότι εγώ συμφωνώ. Απλά, τηρώ το συμβόλαιό μου, μένω πιστός σ' αυτό και τους φιλάθλους. Μένω εδώ για τον κόσμο, οι φίλαθλοι είναι που με υποστηρίζουν", είπε ο άσος του Άρη, στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος".

Μιλώντας για πιθανή μείωση αποδοχών, είπε: " Δεν κάνω πολιτική, ούτε αλλάζω το συμβόλαιο μεσούσης μιας περιόδου. Θα μείνω εδώ ώς το τέλος", ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα είπε στους συμπαίκτες του που διαφώνησαν με την αλαλγή του: " Τους ζήτησα να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο της ομάδας. Μόνον έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε, αφού μπορούμε να φτάσουμε στους "8" της Ευρωλίγκας, ενώ είμαστε και στην τριάδα της Α1".

Αναφερόμενος στο που θέλει να κλείσει την καριέρα του, τόνισε: " Δεν έφυγα πέρυσι, ούτε το καλοκαίρι που είχα πολλές προσφορές. Εδώ θέλω να παίζω και να τελειώσω την καριέρα μου. Τώρα, όμως, που ξεκουράζομαι, το σώμα μου έρχεται στην επιθυμητή κατάσταση και μου ανοίγει η όρεξη και για άλλον ένα χρόνο μπάσκετ".

Όταν ρωτήθηκε για τη βελτίωση της ομάδας, αντέδρασε λέγοντας: " Τι εννοείς; Εμείς πήγαμε την ομάδα στο 9-0, και πριν τις αλλαγές καλό μπάσκετ έπαιζε ο Αρης".

Τέλος, μίλησε για τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το παιχνίδι με την Έφες Πίλσεν, τον οποίο πληροφορήθηκε στο αεροδρόμιο κι έδειξε ενοχλημένος: " Ηταν παρεξήγηση. Εχασα προπονήσεις επειδή πήγα να τακτοποιήσω το διαβατήριό μου. Ο κόουτς μού εξήγησε στο αεροδρόμιο και το δέχτηκα".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ