BASKETBALL CH. LEAGUE

Κασελάκης: "Ο Σπανούλης ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς είναι τα παιχνίδια στα Final Four"

Κασελάκης: "Ο Σπανούλης ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς είναι τα παιχνίδια στα Final Four"
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four του BCL, εν όψει της μεγάλης πρόκλησης του Περιστερίου bwin απέναντι στην Τενερίφη (26/4, 19:00, COSMOTE SPORT 4, Match Center από το SPORT24).

Το Περιστέρι bwin έχει μπροστά του μία ιστορική πρόκληση, καθώς συμμετέχει στο Final Four του Basketball Champions League στο Βελιγράδι.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σπουδαίου ημιτελικού με την Τενερίφη (26/4, 19:00, COSMOTE SPORT 4, Match Center από το SPORT24), όπου σχολίασε το επερχόμενο μεγάλο ματς με τους Ισπανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι το Final Four θα διεξαχθεί σε glass floor: "Το παρκέ ήταν εντυπωσιακό. Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ, αλλά δεν γλιστράει καθόλου. Ανυπομονώ να παίξουμε αύριο, γιατί είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ".

Για την πρόκληση του Περιστερίου bwin: "Είναι μια σπουδαία στιγμή για μας, και ένα μεγάλο επίτευγμα ότι καταφέραμε να φτάσουμε στο Final Four. Παίξαμε με ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η Τενερίφη και η Μάλαγα και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες, ακόμα και όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-0 στη βάση των 16. Πρέπει να το απολαύσουμε".

Για το turning point της σεζόν: "Το turning point της σεζόν ήταν η εντός έδρας επί της Καρσίγιακα, γιατί μας έδωσε ώθηση να συνεχίσαμε, παρόλο που ξέραμε ότι χρειαζόμαστε έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθούμε. Όταν τα καταφέρνεις μέσα από δύσκολες καταστάσεις παίρνεις ψυχολογία και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις κάτι να χάσεις, γίνεσαι όλο πιο δυνατός και είμαι περήφανος για το χαρακτήρα που δείξαμε".

Για τον Βασίλη Σπανούλη: "Ο κόουτς Σπανούλης είναι ίσως αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως είναι αυτά τα παιχνίδια στα Final Four και μας έχει δώσει αρκετές συμβουλές. Γενικά είναι πολύ κοντά με τους παίκτες".

Για την εμπειρία του: "Δεν νομίζω ότι οι συμπαίκτες μου χρειάζονται από εμένα να τους καθοδηγήσω. Θα έλεγα ότι εγώ παίρνω περισσότερα από εκείνους από ό,τι τους δίνω. Φυσικά όταν χρειάστηκε, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, μιλήσαμε για κάποια πράγματα που δεν πήγαιναν καλά".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ