NBA

Καρμέλο Άντονι: "Οι Νάγκετς δεν με σεβάστηκαν δίνοντας το No15 στον Γιόκιτς, ήθελαν να σβήσουν ό,τι σχετίζεται με εμένα"

Professional basketball player Carmelo Anthony stands on the field before an NFL football game between the Baltimore Ravens and the Buffalo Bills Sunday, Oct. 2, 2022, in Baltimore. (AP Photo/Nick Wass)
Professional basketball player Carmelo Anthony stands on the field before an NFL football game between the Baltimore Ravens and the Buffalo Bills Sunday, Oct. 2, 2022, in Baltimore. (AP Photo/Nick Wass) AP

Ο Καρμέλο Άντονι μίλησε για ασέβεια, αναφερόμενος στην απόφαση των Νάγκετς να δώσουν το No15 στον Νίκολα Γιόκιτς, τονίζοντας ότι στο Ντένβερ ήθελαν να σβήσουν οτιδήποτε σχετιζόταν με εκείνον και το κλαμπ.

Ο Καρμέλο Άντονι, μιλώντας στο podcast "7PM in Brooklyn", αναφέρθηκε στους Ντένβερ Νάγκετς και στο γεγονός ότι ο Νίκολα Γιόκιτς φοράει τον αριθμό "15" στην πλάτη. Όπως τόνισε με εκνευρισμό ο πρώην NBAer, η κίνηση να πάρει ο Σέρβος το νούμερο που στόλιζε την δική του φανέλα αποτέλεσε ένδειξη ασέβειας προς το πρόσωπο του.

Ο Άντονι μετέφερε την άποψή του, λέγοντας ότι: "Ήταν ένας περιττός ελιγμός. Δεν του είπαν (σ.σ στον Γιόκιτς) 'έχουμε αυτούς τους αριθμούς να διαλεξεις', του είπαν 'ορίστε, πάρε το 15", κάτι που δεν άρεσε στον 39χρονο πρώην αθλητή, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

"Σκέφτηκα, ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Οπότε τώρα, αρχίζω να σκέφτομαι ότι ήταν το αφήγημα που ήθελαν να περάσουν. Ότι εγώ ήθελα να φύγω" ανέφερε σε πρώτη φάση ο Άντονι για την αποχώρηση του από το Ντένβερ το 2011, για να συμπληρώσει αναφερόμενος στην ένδειξη ασέβειας προς το πρόσωπό του:

"Γιατί να μου δείχνουν ασέβεια, απλά προτείνοντας τον αριθμό; Μου έδειξαν ασέβεια, προσφέροντας το νούμερο στον Γιόκιτς, έδειξαν ότι απλά ήθελαν να σβήσουν οτιδήποτε προήγηθηκε με έμενα, οτιδήποτε σχετιζόταν με εμένα. Ήθελαν να μου πουν ότι είμαι ένας από όλους τους άλλους. Ωραία. Εγώ, όμως, δεν είπα τίποτα κακό για αυτούς".

Ο Άντονι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ίδιο τον Σέρβο σέντερ, τονίζοντας ότι: "Δεν ξέρω, μπορεί να ήθελε να το φορέσει για να μου αποτίσει φόρο τιμής. Αλλά πιστεύω ότι του το έδωσαν για να σβήσουν ό,τι έκανα. Το μόνο πράγμα που πιστεύω είναι πως αυτό έγινε με πρόθεση. Ήταν ένα χαστούκι στο πρόσωπό μου".

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ