THE SHOW MUST GO ON LIVE

Καραούλι Ολυμπιακού για Ντόρσεϊ, αρκεί να μην είναι αργά γιατί η Φενέρμπαχτσε δεν κάνει παζάρια

Καραούλι Ολυμπιακού για Ντόρσεϊ, αρκεί να μην είναι αργά γιατί η Φενέρμπαχτσε δεν κάνει παζάρια
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος μίλησε στο Show Must Go On για το σήριαλ- Τάιλερ. Η σιγουριά της Φενέρμπαχτσε, η κίνηση της Μονακό και η προσπάθεια των Αγγελόπουλων να γλιτώσουν την ομάδα τους από την... κασέτα που θα παίζει

Ήταν δεδομένο πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κάποια στιγμή θα απασχολούσε και πάλι τον κόσμο της EuroLeague. Η παρουσία του στο ΝΒΑ, ήταν πολύ – πολύ μικρή. Οι Μάβερικς δεν του έδωσαν φανέλα της πρώτης ομάδας και τελικά τον άφησαν ελεύθερο, ο ίδιος έχει βαρεθεί να περιμένει και πλέον οι πύλες της Ευρώπης ανοίγουν ξανά.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ξεκαθάρισε στο Show Must Go On ότι λογικά δεν πρόκειται να υπάρξει σίριαλ. Τα δεδομένα είναι πολύ πιο απλά απ' ότι παρουσιάζονται. Κι αυτό γιατί υπάρχει η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη που είναι πανέτοιμη να κάνει τον Τάιλερ δικό της. Όπως ξεκαθάρισε ο Παντελής Διαμαντόπουλος, Ιτούδης και Ντόρσεϊ έχουν μιλήσει ακόμη και για τον... Γουίλμπεκιν. Ο Τάιλερ δεν "ψήνεται" από άλλες ομάδες πλην του Ολυμπιακού. Η Μονακό του έκανε επίσημη πρόταση αλλά...

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια να παίξει με τον χρόνο. Οι πολλές αναλύσεις βλάπτουν. Ή θα πάρει τον παίκτη ή θα μείνει... μπουκάλα, αντιμετωπίζοντας μετά από κάθε ήττα τον ίδιο εφιάλτη. Την ίδια... κασέτα!

Οι Αγγελόπουλοι το ξέρουν αυτό, θα προσπαθήσουν να το σώσουν. Θα προλάβουν; Δείτε το σχετικό απόσπασμα και θα μάθετε και όλα τα "γιατί":

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ