ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η αποχώρηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τους Ντάλας Μάβερικς και η ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη, για κάποια ομάδα της EuroLeague, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που δεν τον αφήνει αδιάφορο η περίπτωσή του.

Τη Δευτέρα (26/12) οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν ελεύθερο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και, αναπόφευκτα, προκάλεσαν πανικό στην ευρωπαϊκή και ελληνική μπασκετική κοινότητα.

Αν κάποια άλλη ομάδα του NBA δεν φροντίσει να αποκτήσει τον 25χρονο γκαρντ μέσα στις επόμενες 48 ώρες, τότε εκείνος θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι αυτομάτως σημαίνει πως η επιστροφή του στα παρκέ της EuroLeague είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Φυσικά ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ήδη τις εξελίξεις της υπόθεσης, καθώς σίγουρα δεν τον αφήνει αδιάφορο η περίπτωση του Ντόρσεϊ, ο οποίος μέτρησε πέρυσι 12.8 πόντους (51.7% δίποντο, 37.4% τρίποντο, 78.1% βολές), 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 24'10" συμμετοχής σε 38 παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους στην EuroLeague.

Λογικό είναι πάντως ενδιαφέρον για τον Ντόρσεϊ να δείξουν κι άλλες ελίτ ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, που είτε θα θελήσουν να καλύψουν κάποιο κενό στο ρόστερ τους είτε να ενισχυθούν στην περιφέρεια ενόψει το δεύτερου μισού της σεζόν, προσθέτοντας -σε κάθε περίπτωση- έναν παίκτη της ποιότητάς του. Ήδη κυκλοφορούν πως Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να τον προσεγγίσουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ