EUROLEAGUE

Καπόνο: "Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα"

Καπόνο: "Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα"
INTIME SPORTS

Στην πρώτη του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα αναφέρθηκε ο Τζέισον Καπόνο που μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την οργάνωση του Παναθηναϊκού, όπως και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Τζέισον Καπόνο μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας για την πρώτη του συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, την ομάδα, αλλά και τον κόσμο.

" Ήταν μια εξαιρετική πρώτη εμπειρία για μένα. Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ σε τέτοια ατμόσφαιρα, δεν έχω παίξει ποτέ σε ένα γήπεδο που οι φίλαθλοι να «κουβαλάνε» μαζί τους την ομάδα. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, έκανα ότι μπορούσα και νομίζω πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς", ανέφερε ο Καπόνο και συμπλήρωσε:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα δήλωσε: " Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά. Κάναμε μερικά λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο εύκολα καλάθια και ριμπάουντ που τους έδωσαν δεύτερες επιθέσεις. Αυτό επέτρεψε στη Ζαλγκίρις να μας πλησιάσει και να φέρει στα ίσα το παιχνίδι".

Για την προσωπική του απόδοση: " Η δουλειά ήταν ομαδική. Οι συμπαίκτες μου έκαναν τις διεισδύσεις και έβγαζαν σωστά τη μπάλα έξω. Πήρα τα σουτ και καταφέραμε να χτίσουμε μια σημαντική διαφορά στο πρώτο ημίχρονο".

Για τις πρώτες εικόνες του από τον Παναθηναϊκό: " Είμαι ικανοποιημένος από την εμπειρία μου στην Ελλάδα. Μου αρέσει η πόλη αλλά και η οργάνωση του Παναθηναϊκού. Από τον πρόεδρο μέχρι και τους συμπαίκτες μου, τα πάντα είναι οργανωμένα και λειτουργούν στην εντέλεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ