ΑΕΚ

Καντζούρης: "Με τα προβλήματα που είχαμε, σε λίγο θα έμπαινα κι εγώ"

2022-2023 / FINAL-8 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-8 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Μετά από τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τα πολλά προβλήματα της ΑΕΚ και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

Η ΑΕΚ είδε το ένα πρόβλημα να διαδέχεται το άλλο στη διάρκεια του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Κένι Γουίλιαμς στο παιχνίδι με το Περιστέρι bwin. Με πολύ λίγες επιλογές πλέον στο rotation, λύγισε και μοιραία ηττήθηκε.

Μετά από το φινάλε του αγώνα στα "Δύο Αοράκια" ο Ηλίας Καντζούρης δήλωσε:

"Νιώθω περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα κάτω από τις συνθήκες που υπήρχαν. Πρέπει να μαζευτούμε ξανά, να ξαναβρούμε την υγεία μας και όταν επιστρέψουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Με τα προβλήματα που είχαμε σε λίγο θα έμπαινα κι εγώ. Ήρθαμε εδώ να παλέψουμε με τα όπλα μας και στη διάρκεια του τουρνουά χάσαμε πολλή από την ποιότητά μας".

Ενώ νωρίτερα στην κάμερα της ΕΡΤ είχε δηλώσει: "Είναι μια πραγματικότητα οι απουσίες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αυτό που μας μένει πλέον είναι να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχθούμε, να είμαστε όλοι υγιείς κι όταν αρχίσουν ξανά οι υποχρεώσεις μας να πάμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Ήταν και θέμα επιλογών ιδίως μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με τον Στρέλνιεκς και τον Γουίλιαμς που μας περιόρισαν".

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δήλωσε: "Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, πάλεψε μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρίθηκε σε λεπτομέρειες το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε, παίξαμε σαν γροθιά και είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δώσαμε μια απάντηση μετά τις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά, γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα. Ήμασταν πτώμα, αλλά όσο μπορούσαμε τα δώσαμε όλα, κυριολεκτικά".

Ενώ, σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: "Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω κάτι. Προτιμώ να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με τους διαιτητές".

Η Game Night για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΟΠΑΠ FINAL 8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ