ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κάντε μας να τρελαθούμε"

"Κάντε μας να τρελαθούμε"
αγιασμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε την ευλογία, τον αγιασμό και τις απολαυστικές δηλώσεις του Πάπα-Νικόλα

Μάλιστα, ο πάτερ έκανε και μερικά... σουτάκια στις μπασκέτες του ΣΕΦ, ενώ τόνισε: " Με τη βοήθεια του Θεού σας εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς για εσάς και τις οικογένειές σας. Μιλώντας και σαν μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και όχι μόνο ως κληρικός, θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τύχη που έχουμε στην ομάδα μπάσκετ δύο νέους ανθρώπους και άξιους παράγοντες, όπως οι κύριοι Αγγελόπουλοι. Βλέπω απέναντί μου δύο ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και νιώθω περήφανος. Πιστεύουν στον Θεό και βλέπουν το μπάσκετ και σαν κοινωνική προσφορά και δεν μπορούμε να μείνουμε ασυγκίνητοι στην προσφορά της οικογένειας Αγγελόπουλου στον αθλητισμό, την Ελλάδα, την Εκκλησία, την κοινωνία και τον άνθρωπο".

Μάλιστα, ο Παπα-Νικόλας μίλησε και για μπασκετικά θέματα: "Δεν μένω ασυγκίνητος, όταν βλέπω τον Βασιλόπουλο να κάνει το σταυρό του κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, αλλά ούτε και με το δέος που προκαλεί ο Ολυμπιακός. Όπως έχει πει και ο Μανώλης Παπαμακάριος, όσοι δεν ήμασταν Ολυμπιακοί, μόλις ήρθαμε στην ομάδα, γίναμε. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες θα τιμήσουν τη φανέλα και θα δώσουν χαρά στους φιλάθλους της ομάδας, όλους εμάς που υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη αθλητική ιδέα που γέννησε αυτή η χώρα. Και όπως λέει το σύνθημα για τα διαρκείας, παίξτε άμυνα στη βία. Αλλά θα προσθέσω και παίξτε άμυνα, νικήστε και κάντε μας να τρελαθούμε".

Μια χαρά ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης που κτύπησε στο πρόσωπο στην προπόνηση της Πέμπτης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο ζυγωματικό και δεν έχει πάθει σοβαρή ζημιά. Θα μείνει εκτός προπονήσεων μόνο για τρεις ημέρες και θα παίξει στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, τη Δευτέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ