ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αϊζέια Κάναν στην Game Night: "Από πιο σκληρά ματς της σεζόν, ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα πάρει τα σουτ στο φινάλε"

Ο Αϊζέια Κάναν στην Game Night: "Από πιο σκληρά ματς της σεζόν, ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα πάρει τα σουτ στο φινάλε"
SPORT24

Ο Αϊζέια Κάναν μίλησε στην Game Night του SPORT24 για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα, με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει πως είναι έτοιμος να πάρει το σουτ όταν "καίει" η μπάλα κάθε φορά που το ζητάει ο προπονητής.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε φέτος με μειονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague σε αντίθεση με ό,τι συνέβη τα προηγούμενα δύο χρόνια απέναντι σε Μονακό και Φενέρμπαχτσε, όμως αυτό δεν πτόησε καθόλου τους ερυθρόλευκους, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πηγαίνει αποφασισμένος για "πόλεμο" στην Βαρκελώνη και να παίρνει την πρώτη μάχη επί της Μπαρτσελόνα.

Το τελικό 75-77 που έγραψε το ταμπλό στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" στο φινάλε σήμαινε αυτόματα πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πλέον εκείνη το πλεονέκτημα της έδρας για να βρεθεί στο Final-4 του Βερολίνου, με τον MVP του αγώνα, Αϊζέια Κάναν (14 πόντους με 3/7 τρίποντα) να δηλώνει έτοιμος για κάθε μεγάλο σουτ που θα του αναθέσει να πάρει ο προπονητής στα κρίσιμα σημεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια της σεζόν, το ροτέισον που γίνεται δεν μπορώ να το ελέγξω. Όσον αφορά στο ποιος θα παίρνει τη μπάλα όταν αυτή "καίει", ισχύει το ό,τι αποφασίσει ο προπονητής για το μεγάλο σουτ, εκείνος ξέρει ποιον εμπιστεύεται για να πάρει το σουτ και να είναι στο παρκέ.

Δεν αποφασίζω εγώ, αν είμαι μέσα, το παίρνω. Ένα από τα πράγματα που πρέπει σίγουρα να βελτιώσουμε στο δεύτερο παιχνίδι είναι οι βολές γιατί είχαμε αρκετές χαμένες στο πρώτο παιχνίδι της σειράς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ