ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάναν: "Δυνατή ομάδα, ειδικά εντός έδρας, η Ζάλγκιρις"

Ο Αζάια Κάναν κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού
Ο Αζάια Κάναν κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάναν στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού στάθηκε στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η Ζάλγκιρις και τις δυσκολίες της αναμέτρησης στο Κάουνας.

Ο Κάναν κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου στάθηκε στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η Ζάλγκιρις και τις δυσκολίες της αναμέτρησης στο Κάουνας.

Για τη βελτίωση της Ζαλγκίρις:

"Σίγουρα έπαιζαν καλύτερα πριν από τη διακοπή. Είναι πάντα μία καλή ομάδα, που παίζει καλά εντός έδρας και ειδικά τώρα με τον νέο προπονητή. Είναι δυνατοί και δεν θα είναι ένα εύκολο ματς".

Για τα σημαντικά σημεία του ματς:

"Πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να προσέξουμε την κυκλοφορία. Να προσπαθήσουμε να τους φτάσουμε στα όριά τους και να προσέξουμε και τα ριμπάουντ και τις δεύτερες ευκαιρίες, που πάντα είναι το κλειδί".

Για τη διακοπή για τις εθνικές:

"Ήταν καλό που είχαμε τη διακοπή. Κάποια παιδιά την χρειάζονταν. Κυρίως στο πνευματικό κομμάτι σου κάνουν καλό κάποιες διακοπές. Αλλά είναι ώρα να επιστρέψουμε και να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ