ΑΕΚ

ΒCL: Μπάρτλεϊ και Νίκολς υποψήφιοι για το βραβείο του MVP της διοργάνωσης

INTIME SPORTS / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Έντονο ελληνικό χρώμα, στη κούρσα του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη στο BCL, με τον Φρανκ Μπάρτλεϊ της ΑΕΚ και τον Τάι Νίκολς του Περιστερίου να έχουν θέσει ήδη υποψηφιότητα.

Η τρίτη αγωνιστική του Basketball Champions League ολοκληρώθηκε με τις ελληνικές ομάδες, την ΑΕΚ και το Περιστέρι Betsson να παίρνουν θετικά αποτελέσματα στις ευρωπαϊκές μάχες που έδωσαν.

Η διοργανώτρια αρχή έπειτα από τις πρώτες αγωνιστικές, γνωστοποίησε τους παίκτες οι οποίοι έχουν θέσει ήδη υποψηφιότητα για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης.

Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα βρίσκεται τόσο αυτό του Φρανκ Μπάρτλεϊ της ΑΕΚ όσο και αυτό του Τάι Νίκολς του Περιστερίου. Ο παίκτης της Βασίλισσας βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας μετρώντας κατά μέσο όρο 21 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 2 αναμετρήσεις που αγωνίστηκε.

Ο Νίκολς από την άλλη που βρίσκεται στην ένατη θέση της σχετικής λίστας, έχει συμβάλει το μέγιστο στο 3-0 που έχει η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου στη διοργάνωση έχοντας 17.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ.

Στην πρώτη θέση δεσπόζει το όνομα του Αμίν Νουά με τον Γάλλο φόργουορντ της Ουνικάχα Μάλαγα να καταγράφει εξαιρετική στατιστική με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 21.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ