EUROLEAGUE

"Κάναμε ηλίθια λάθη"

"Κάναμε ηλίθια λάθη"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θύμισε πως "μας έλειπαν παίκτες σε κάποιες θέσεις", ως προς την πρώτη νίκη της ΤΣΣΚΑ στο Τελ Αβίβ, από τις 11 Δεκεμβρίου του 2003.

Η Μακάμπι έχασε μεν, από την ΤΣΣΚΑ, αλλά το ματς δεν άλλαξε και τίποτα στην κατάσταση της "ομάδας του λαού", καθώς ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα πως θα πέσει επάνω στην Αρμάνι.

Παρ' όλα αυτά, ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε να πει ότι " οι παίκτες μου έκαναν ηλίθια λάθη και αυτό έκρινε το αποτέλεσμα", πριν... επανατοποθετηθεί: "Μας λείπουν παίκτες σε κάποιες θέσεις, ενώ ο Οχαγιόν γύρισε τον αστράγαλο και τέθηκε εκτός μάχης, από τη δεύτερη περίοδο. Δεν έχουμε χρόνο για δάκρυα. Είμαστε οι μόνοι από το Ισραήλ που παίζουμε στη Euroleague και εκπροσωπούμε εξαιρετικά τη χώρα". Σε ό,τι αφορά την Αρμάνι, είπε ότι " έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει "χτίσει" ομάδα που έχει συγκεκριμένο πλάνο. Μόλις είδαν ότι τους έλειπε κάτι για να πάνε στο Φάιναλ Φορ, πήραν παίκτες. Εμείς θα πάμε στο Μιλάνο, με στόχο να νικήσουμε".

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ευχαρίστησε τον κόσμο της Μακάμπι, για τη στήριξη που του παρείχε (" ελπίζω να είναι κοντά μας στα ματς με την Αρμάνι και να μας βοηθήσει να πάμε στο Final Four"), πριν συμφωνήσει με τον προπονητή του πως " πληρώσαμε τα λάθη μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι".

Ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε πως " και τα δυο clubs έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο, με πάθος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για όσα έκαναν στο ΤΟΡ16. Μολονότι είχαμε τραυματισμούς, είχαμε μόνο δυο ήττες. Τα πλέι οφ θα είναι δύσκολα, αλλά μπορεί να τα ξαναπούμε με τη Μακάμπι".

Σε ό,τι αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς και το πρόβλημα που 'χει στη γάμπα, είπε ότι " θα χάσει σίγουρα τα δυο πρώτα ματς των πλέι οφ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ