ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

ΝΒΑ, Καμπάσο: "Κουράστηκα να νευριάζω"

ΝΒΑ, Καμπάσο: "Κουράστηκα να νευριάζω"
2022 AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Σε στήλη που διατηρεί σε ισπανική εφημερίδα, ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στους Ντένβερ Νάγκετς αλλά και την ευκαιρία που περιμένει να του παρουσιαστεί.

Ο Φακούντο Καμπάσο ήταν από τους παίκτες που πολλοί πίστεψαν πως θα έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Μετά την φυγή του από την Ρεάλ Μαδρίτης για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου επικρατούσε η άποψη ότι ο Καμπάσο θα έκανε μεγάλα πράγματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τα πράγματα δεν ήρθαν ακριβώς έτσι καθώς ο Αργεντίνος γκαρντ δεν έχει τον χρόνο που και ο ίδιος θα ήθελε στους Νάγκετς. Σε στήλη που διατηρεί στην ισπανική εφημερίδα "La Nacion", ο Καμπάσο τόνισε πως περιμένει να του παρουσιαστεί η ευκαιρία και πως πλέον έχει κουραστεί να νευριάζει όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλει.

"Δεν είναι η πιο άνετη συνθήκη για εμένα. Το να μην παίζω συνέβη σε κάθε πρώτη χρονιά που είχα με τους συλλόγους που αγωνίστηκα. Το παίρνω ως... πρακτική αλλά δεν κρύβως πως θέλω να παίξω και να δείξω πως μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός. Περιμένω την ευκαιρία μου.

Κάτι πρέπει να γίνει για να παίξω, επομένως συνεχίζω να προπονούμαι σκληρά και να προσέχω τις λεπτομέρειες στο παιχνίδι μου. Οι ρόλοι είναι καλά μοιρασμένοι επομένως δεν το παίρνω προσωπικά. Είχα ευκαιρίες, κάποιες φορές πήγε καλά, κάποιες πολύ καλά, κάποιες μέτρια, κάποιες κακά και κάποιες πολύ άσχημα, ωστόσο βάζω τον εαυτό μου στη θέση των άλλων και αυτό με βοηθάει να καταλάβω κάποια πράγματα.

Όταν ξεκίνησα ήμουν πεσμένος επειδή δεν έπαιζα αλλά πλέον κουράστηκα να είμαι θυμωμένος για καιρό. Είμαι ήρεμος πλέον με την κατάσταση και πηγαίνω σε κάθε προπόνηση με στόχο να πάρω κάτι καλό από αυτή".

TAGS ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ