NBA

Καλντερόν: "Αν δεν βρω ομάδα, θα σκεφτώ την απόσυρση"

Detroit Pistons guard Jose Calderon warms up before the start of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, April 10, 2019, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Detroit Pistons guard Jose Calderon warms up before the start of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, April 10, 2019, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν περιμένει ακόμη μία ευκαιρία στο ΝΒΑ, εξηγώντας όμως σε συνέντευξή του ότι δεν αποκλείεται να κρεμάσει τα παπούτσια του άμεσα.

Ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αναζητώντας ένα νέο συμβόλαιο. Μετά την αποχώρησή του από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ο 37χρονος πόιντ γκαρντ δεν έχει βρει ομάδα, κάτι που φιλοδοξεί να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μιλώντας στο Podcast του "HoopsHype" ξεκαθάρισε πως... δεν πρόκειται να κάνει υπομονή για πολύ καιρό ακόμη. Είτε θα βρει σύντομα ομάδα, είτε θα ανακοινώσει την απόσυρσή του από την δράση.

" Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, ξέρω ότι είναι δύσκολο να μείνω για ένα, δύο ή τρεις μήνες σε φόρμα (χωρίς ομάδα). Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί από την στιγμή που θα ξεκινήσουν τα training camps, αλλά αν κανείς δεν με καλέσει για να συμμετάσχω σε προετοιμασία, θα αρχίσω να σκέφτομαι την αποχώρηση από την δράση" ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν προσθέσει πως " θα πρέπει να καθίσω με την οικογένειά μου για να συζητήσω, όπως επίσης με τους ατζέντηδές μου, για να δούμε τι θα γίνει".

Παρεμπιπτόντως, ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν ρωτήθηκε αν η επιστροφή στην Ισπανία αποτελεί μία από τις επιλογές του. Για να απαντήσει πως " τα παιδιά μου μιλούν δύο γλώσσες, κι είμαι χαρούμενος για αυτό. Τα αγγλικά τους θα είναι τέλεια για όλη τη ζωή τους, θα έχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο μυαλό μου είναι να μείνουν εδώ για αρκετά χρόνια ακόμη".

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ