ΑΕΚ

Κάλεσμα στον κόσμο από την Ένωση 1924

Κάλεσμα στον κόσμο από την Ένωση 1924
εξέδρα

Η Ένωση 1924 κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει το παρών στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό

Η μπασκετική ΑΕΚ δίνει αγώνα ζωής και θανάτου την Τετάρτη, ωστόσο την ίδια ώρα και μέρα αγωνίζεται και το ποδοσφαιρικό τμήμα, στην έναρξη των πλέι οφ της Superleague.
Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, η Ένωση 1924 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Μηνά Γκέκου στο Ελληνικό.

"Εάν δεν αλλάξει κάτι, την Τετάρτη αγωνίζονται οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ΑΕΚ την ίδια ακριβώς ώρα. Πρόκειται για το κλασικό δίλημμα του Ελκυστικού ή του Απαραίτητου.

Στο ελκυστικό ποδόσφαιρο η ομάδα έχει μεν μια κρίσιμη αναμέτρηση, αλλά όχι καθοριστική για την επιβίωσή της. Το δοξασμένο τμήμα μπάσκετ (το πρώτο που έφερε συλλογικό ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα) παλεύει στον πιο κρίσιμο αγώνα της ιστορίας του. Εάν δυστυχώς συμβεί αυτό που δεν μπορούμε ούτε καν να αναφέρουμε, τότε η αξία και το όνομα της ΑΕΚ δεν θα είναι πια αυτά που είναι τώρα.

Απευθύνουμε τη θερμή παράκληση σε κάθε Ενωσίτη να αξιολογήσει τους δύο αγώνες με αυτό το μακροπρόθεσμο κριτήριο και με την καθοριστική παρουσία του στο Ελληνικό να υπερασπίσει την αξιοπρέπεια της κοσμαγάπητης ομάδας μας", ανέφερε χαρακτηριστικά η αναικοίνωση.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ