ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Καλαμπάκος για το τρίποντο του Γκριν: "Ξέραμε ότι δεν θα δώσει τη μπάλα και κάναμε το σταυρό μας"

Ο Ντίνος Καλαμπάκος πανηγυρίζει τη νίκη του Μεσολογγίου επί του Άρη στην 1η αγωνιστική της Basket League 2020/21
Ο Ντίνος Καλαμπάκος πανηγυρίζει τη νίκη του Μεσολογγίου επί του Άρη στην 1η αγωνιστική της Basket League 2020/21 EUROKINISSI

Με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, περιέγραψε ο προπονητής του Μεσολογγίου, Ντίνος Καλαμπάκος, τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική της Basket League 2020/21 (VIDEO).

Είναι ο άρχοντας της ατάκας, ο άνθρωπος που θα δώσει μετά από κάθε αγώνα μια φράση που θα συζητηθεί. Αυτό έκανε και το βράδυ του Σαββάτου (24/10) ο Ντίνος Καλαμπάκος, μετά από την ιστορική πρώτη νίκη του Μεσολογγίου στη Basket League 2020/21 απέναντι στον Άρη. Ο έμπειρος προπονητής παραδέχθηκε ότι άλλο πράγμα σχεδίασε και άλλο έκανε ο Ντεμόντε Γκριν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, αλλά το έκανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Μεσολογγίου:

"Είναι μια μεγάλη ημέρα για την πόλη, μια ιστορική μέρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε άγχος και αγωνία, δεν είχαμε εμπειρία και κάναμε πολλά λάθη. Κομβικό σημείο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, ισορροπήσαμε το ματς και βάλαμε τα σουτ. Η εικόνα του σημερινού παιχνιδιού λέει ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Είχαμε διάθεση, επιθυμία και πάθος.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την πρώτη μας νίκη. Είμαστε ευτυχισμένοι, το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αυτής της πόλης. Στο τελευταίο τετράλεπτο ήμασταν αντίπαλοι του Φλιώνη, αυτός κι εμείς! Κόντεψε να μας καταστρέψει. Έχουμε να δούμε και να διορθώσουμε πολλά πράγματα.

Ο Γκριν είναι παιδί που δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπι. Δεν σχεδιάσαμε αυτό το πράγμα, κάτι άλλο σχεδιάσαμε, αλλά έχει την προσωπικότητα και την τρέλα. Πετάξαμε μια μπάλα και μπήκε μέσα. Δεν θα έλεγα ότι τακτικά στήσαμε αυτό. Την πήρε, κάναμε τον σταυρό μας, ξέραμε ότι δεν θα την δώσει σε κανέναν, την πέταξε και μπήκε".

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ