STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαϊτζής: "Μεγάλη τιμή αυτή η νίκη"

Καλαϊτζής: "Μεγάλη τιμή αυτή η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού στη Ρόδο. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

Ο Κολοσσός Ρόδου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και κατάφερε να μειώσει τη σειρά σε 2-1.

" Είναι μεγάλη τιμή καταφέραμε και κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι τα πανηγύρια είναι φυσιολογικά", ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καλαϊτζής και πρόσθεσε για το επόμενο ματς:

" Θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε και για το επόμενο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι εμφανής. Νομίζω ότι εμείς θα πρέπει να ήμασταν στο ματς καλύτεροι στα τρίποντα ίσως και στα ριμπάουντ χωρίς να έχω δει το στατιστικό".

Ασημακόπουλος: "Το κερασάκι στην τούρτα"

Ο αρχηγός του Κολοσσού, Αντώνης Ασημακόπουλος τόνισε από την πλευρά του: " Δεν άλλαξε κάτι. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός και εμείς ο Κολοσσός. Δεν γίναμε ξαφνικά καλύτερη ομάδα, παίξαμε πιο ελεύθερα. Θα χαρούμε το ματς όσο περισσότερο γίνεται.

Εκμεταλλευτήκαμε την κακή μέρα του Παναθηναϊκού και νικήσαμε. Δεν ήταν αυτή η νίκη πιστοποίηση για τη φετινή μας πορεία. Πιστοποίηση ήταν ολόκληρη η χρονιά. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Να χαρούμε και το επόμενο παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ