ΟΠΑΠ FINAL 8

Καλαϊτζάκης: "Στόχος η κατάκτηση του τροπαίου, θέλουμε να πάρουμε 3 νίκες ώστε να κερδίσουμε το κύπελλο"

Καλαϊτζάκης: "Στόχος η κατάκτηση του τροπαίου, θέλουμε να πάρουμε 3 νίκες ώστε να κερδίσουμε το κύπελλο"
EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε ενόψει του σημερινού (15/2) προημιτελικού του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην ΑΕΚ Betsson (18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24) για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ότι οι "πράσινοι" πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Betsson σήμερα (15/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5 και LIVE από το SPORT24) στον πρώτο προημιτελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ στο παιχνίδι, αλλά και στους στόχους των "πράσινων" στην διοργάνωση.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε:

-Πιστεύεις ότι το Final 8 μετά και την περσινή πρώτη εμπειρία είναι ένας θεσμός που βοηθά το μπάσκετ;

«Θεωρώ πως ναι, καθώς δίνει μια ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον θεσμό. Οι εφτά καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ο Πανιώνιος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε».

-Ποια είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή, ώστε να προχωρήσετε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης;

«Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Έχει νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Όλοι οι αθλητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάτι που συμβαίνει στην πλειονότητα των ομάδων που αλλάζουν προπονητή. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι ώστε να τα καταφέρουμε».

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σας στο Final 8;

«Ο στόχος του Παναθηναϊκού AKTOR δεν μπορεί παρά να είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Θέλουμε να πάρουμε τρεις νίκες και να κερδίσουμε το Κύπελλο».

-Πόσο σημαντικό πιστεύεις ότι είναι το γεγονός ότι διοργανώνεται φέτος παράλληλα με το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών;

«Για το μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό, όπως είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός ότι θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Είναι ένα νησί το οποίο αγαπά το μπάσκετ και το έχει αποδείξει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Ηράκλειο αυτό το τετραήμερο».

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ