ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ

Καλαϊτζάκης: Σούπερ εμφάνιση αλλά μοιραίος στο τέλος στην ήττα των Οκλαχόμα Σίτι Μπλου στην G-League

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης PRINTSCREEN

Ο Γιώργος Καλαίτζάκης (24 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος των Οκλαχόμα Σίτι Μπλου στην ήττα τους με 127-123 από τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς έπειτα από 2 παρατάσεις για την G-League, αν και στο τέλος ήταν ο μοιραίος, αστοχώντας σε τρίποντο στην 2η παράταση που θα μπορούσε να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μοιάζει σαφώς λιγότερο ψαρωμένος στο δεύτερο πέρασμά του στην G-League. Το έδειξε ξεκάθαρα αυτό στον αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Μπλου με τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς με 127-123 έπειτα από δυο παρατάσεις, όπου ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, έστω και αν στο τέλος ήταν ο μοιραίος, αφού με το σκορ στο 125-123 και 11 δευτερόλεπτα για το τέλος της δεύτερης παράτασης αστόχησε σε τρίποντο που θα μπορούσε να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Ο διεθνής γκαρντ ήρθε από τον πάγκο και ήταν εξαιρετικό, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους με 9/18 σουτ (2/8 τρίποντα), 3/4 βολές, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής, αλλά και +11 στον δείκτη +/-, τον καλύτερο ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

Ο Ρομπ Έντουαρντς με 21 πόντους και ο Ζέβιερ Άντερσον με 20 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση τον Καλαίτζακη για τους Μπλου.

Για τους Γουόριορς, ο Κουιντάι Γουέδερσπουν είχε 32 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Μόουζες Μούντι 31 πόντους.

Παρακολουθείστε ολόκληρο τον αγώνα:

TAGS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΗΠΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ