ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Θέλουμε τον έλεγχο του ρυθμού"

Καλαφατάκης: "Θέλουμε τον έλεγχο του ρυθμού"
INTIME SPORTS

Τον έλεγχο του ρυθμού ευελπιστεί να πάρουν από το ξεκίνημα οι παίκτες του, ο Γιώργος Καλαφατάκης ο οποίος μίλησε για τον σαββατιάτικο αγώνα του Ικάρου με τα Τρίκαλα

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ίκαρο Χαλκίδας αυτό το Σάββατο (9/11, 6μ.μ.), καθώς θα ταξιδέψει μέχρι τα Τρίκαλα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε πως στόχος της ομάδας του είναι να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης.

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας", υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

"Δουλέψαμε πολύ σε αρκετούς τομείς, ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το ματς απέναντι στην Ελευσίνα και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν. Σε ένα εκτός έδρας ματς είναι πάντα σημαντικό να έχεις τον έλεγχο του ρυθμού κι αυτή θα είναι μια από τις επιδιώξεις μας".

Από την πλευρά των παικτών, ο Ιβάν Άσκα τόνισε: "Στενοχωρηθήκαμε για το χαμένο ματς από την Ελευσίνα, αλλά και οι ήττες είναι μέσα στη ζωή και την έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας.

Ο κόουτς και το επιτελείο του μας έδειξαν τα λάθη μας και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε ότι τα Τρίκαλα έχουν καλό ρόστερ και ένα πολύ ένθερμο κοινό που τους δίνει δύναμη. Μέσα από την άμυνα, θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό για μπορέσουμε να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ