ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Σοβαρότητα και προσοχή"

Καλαφατάκης: "Σοβαρότητα και προσοχή"
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος αγωνίζεται κόντρα στον ΚΑΟΔ (25/2, 5μ.μ.) και ο Γιώργος Καλαφατάκης θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Γιώργος Καλαφατάκης εν όψει του αγώνα της Δευτέρας (25/2, 5μ.μ.) για την 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Έλληνας προπονητής λίγες εβδομάδες αφού αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ, θα κληθεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

"Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σε προσωπικό επίπεδο και είναι βέβαιο πως θα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, απέναντι στην ομάδα, στην οποία πέρασα ενάμιση χρόνο", υποστήριξε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συμπλήρωσε:

"Από κει και πέρα, μια νίκη επί του ΚΑΟΔ θα μας δώσει νέα ώθηση για τη συνέχεια. Η ομάδα έχει δουλέψει καλά και οι παίκτες εφαρμόζουν το πρόγραμμα του τεχνικού επιτελείου. Πολύ σύντομα πιστεύω ότι θα βρούμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΟΔ με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, καθώς είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες".

Από την πλευρά του, ο Μουχάμεντ Φαγιέ υπογράμμισε: "Είχαμε έναν δύσκολο μήνα μετά τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και την αλλαγή του προπονητή. Δουλέψαμε αρκετά με τον νέο κόουτς και θέλουμε να παρουσιάσουμε αυτή τη δουλειά στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο αντίπαλος μας έχει ένα δυνατό σύνολο και είναι εξίσου ικανός και μακριά από την έδρα του. Από τεχνικής πλευράς τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα, μέσα από την οποία θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ