ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Σοβαρά και ταπεινά"

Καλαφατάκης: "Σοβαρά και ταπεινά"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης αναφέρθηκε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Ικάρου με αντίπαλο το Ρέθυμνο (6/4, 3.45μ.μ.). Χωρίς τον Λαρεντζάκη στην Κρήτη

Στην Κρήτη θα φιλοξενηθεί ο Ίκαρος καθώς αντιμετωπίζει για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Ρέθυμνο.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας και κάλεσε τους παίκτες του να συνεχίσουν σοβαρά και ταπεινά.

Με τον Ίκαρο δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα.

"Ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα. Το Ρέθυμνο έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί στις καλύτερες ομάδες της Α1 κι εμείς ξέρουμε τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας", επισήμανε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στη διάρκεια της εβδομάδας και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαρά και ταπεινά, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό".

Από την πλευρά του ο Ζόραν Βρκιτς υποστήριξε: "Το Ρέθυμνο έχει μια από τις δυνατές έδρες στην Α1 και παράλληλα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Εμείς έχουμε ήδη ξεχάσει τι έχει συμβεί στα προηγούμενα ματς και δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, ώστε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ