ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται"

Καλαφατάκης: "Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται"
INTIME SPORTS

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ικάρου Καλλιθέας, θα κάνει την Κυριακή (17/2, 7μ.μ.) ο Γιώργος Καλαφατάκης στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Ικάρου, στην κυριακάτικη αναμέτρηση (17/2, 7μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Έλληνας προπονητής αντικατέστησε τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του Ικάρου, σε μία προσπάθεια η ομάδα να αφυπνιστεί και να πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

"O Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και έχουμε απόλυτη συνείδηση της δυναμικότητας του αντιπάλου μας. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε φάση προσαρμογής και αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται", τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Πρέπει να παίξουμε σωστά και ψύχραιμα και πάνω απ' όλα να χαρούμε τον αγώνα. Παρά τις ελλείψεις, δοκιμάζουμε κάποια νέα σχήματα και θα κυνηγήσουμε να φέρουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε πως η νίκη του Ικάρου στον πρώτο γύρο θα λειτουργήσει για τον αντίπαλο μας ως ένα επιπλέον κίνητρο για την ρεβάνς".

Από την πλευρά του, ο Μλάντεν Πάντιτς σχολίασε: "Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

Με τον Ολυμπιακό ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα και κάτι ανάλογο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την Κυριακή. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το ματς, να δοκιμάσουμε κάποια νέα πράγματα που μας έχει ζητήσει ο καινούριος κόουτς, εν' όψει των επόμενων αγώνων που θα είναι με αντιπάλους του επιπέδου μας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ