ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Ομάδα γεμάτη ενέργεια το Περιστέρι"

Καλαφατάκης: "Ομάδα γεμάτη ενέργεια το Περιστέρι"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ικάρου Καλλιθέας, Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Βασίλης Σίμτσακ.

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, λέγοντας πώς είναι ένα πολύ δύσκολο ματς.

" Ο αγώνας με το Περιστέρι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πολύ Καθοριστικό ιδιαίτερα για τον αντίπαλο μας. Το Περιστέρι είναι μια νεανική ομάδα γεμάτη ενέργεια και ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια", είπε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα παρά τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Πιστεύουμε πως θα έχουμε μια καλή παρουσία και ελπίζουμε το παρ' ολίγον πάθημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΚΑΟΔ να μας γίνει μάθημα για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: " Η νίκη επί του ΚΑΟΔ ήταν σημαντική, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή. Έχουμε δουλέψει αρκετά με τον καινούριο κόουτς και προσαρμοζόμαστε στην φιλοσοφία του.

Ελπίζω πως στον αγώνα με το Περιστέρι, θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και θα έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας. Ο αντίπαλος μας είναι δυνατός στην έδρα του κι έχει ανάγκη τη νίκη, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ